Bokomtale – Harpa

Intens spenning, en hårreisende, mørk historie og et snev av romantikk … Denne boka har alt!

Tittel: Harpa

Forfatter: Audhild Solberg

Antall sider: 228

Utgitt: 2019

Forlag: Aschehoug Forlag

Sjanger: Grøss, spenning, fantasy

ISBN: 9788203265266

Omslagsdesign: Erlend Askhov

Mitt terningkast: 5

 

Denne boka ble sendt til meg som et lese-og-anmeldelseseksemplar som en E-bok fra forlaget Aschehoug. Jeg fikk den før den var utgitt.

 

Agnes er på besøk hos tanta, onkelen og fetteren, Sindre, i Elverdal. Hun er helt sikker på at det kommer til å bli kjedelig, men etter at hun møter vennene til Sindre, blir alt litt gøyere. Helt til det utenkelige rammer dem.

En nær kjenning av familien blir voldsomt skadet, og lagt i koma. Ingen er sikre på årsaken, men rykter om en gaupe med skabb blir raskt spredd i bygda. De har hatt et angrep i bygda av noe lignende for en del år siden, og de frykter at det er det som har skjedd igjen. Et annet rykte blir også fortalt, men som de fleste nekter å tro på. Det er en historie om et uhyggelig vesen kalt Harpa som, etter sagnet, bor i Elverdal. Noen er veldig sikre at det er en sann historie, som bestefaren til Agnes og Sindre.

Det går fra galt til verre idet en mann blir funnet død i skogen, og snart blir folk sporløst forsvunnet. Hva er det som skjer i Elverdal? Er det en gaupe med skabb, eller er det det mystiske vesenet Harpa som jakter i skogen? Og hva er egentlig Harpa?

 

«Harpa» er en spennende, grufull og velskrevet bok som vil slå bra an hos unge lesere. Den passer for gutter og jenter i 12-15 års alderen, og er en helt ny grøsserbok for deg som liker bøker med spenning.

Med intens spenning, en hårreisende, mørk historie og et snev av romantikk har «Harpa» alt som trengs til å bli en av årets beste grøsserbøker for barn og unge. Dette er en bok som absolutt er verdt å få med seg!

God lesing!

 

Hvis du likte denne boka, vil du like:

Vindeltorn:

Ingen sover trygt i natt:

Norra Latin:

Grøss og Gru:

Dødsengler:

Måneønsket:

Marg og Bein:

Kattekrigerne:

Byrået for Ikke-hendelser:

Luridiumstyven:

Ingenlund:

Nattspeilet:

Steinengler:

Lansetrilogien:

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg