Bokomtale – Kattekrigerne, Tilbake til villmarken

Tittel: Tilbake til villmarken

Forfatter: Erin Hunter

Navn på serie: Kattekrigerne

Bok nr: 1

Serie: 1

Antall bøker serie 1: 6

Antall bøker totalt: 26 pluss 2 guidebøker

Antall sider: 244

Utgitt (Norge): 2014

Forlag: Juritzen jr.

ISBN: 9788293304333

Mitt terningkast: 6

Denne boka ble sendt til meg som et lese-og-anmeldelseseksemplar fra forlaget Juritzen jr.

Kattekrigerne er en spennende og mystisk serie som handler om katter. Nesten alle kattene tilhører en av de 4 klanene som er i skogen. Tordenklanen, Skyggeklanen, Vindklanen og Elveklanen.

Tilbake Til Villmarken handler om den røde huskatten, Rødpus, som har bodd hele livet sitt hos tobeininger (Folk/mennesker). En dag går han for å undersøke skogen, til tross for bestekompisen, Flekken, sine advarsler. Rødpus ender opp i slåsskamp med en villkatt. Han heter Gråpote, og er lærling i Tordenklanen.

Rødpus blir oppdaget av Blåstjerne, lederen til Tordenklanen, og blir en del av klanen. Blåstjerne har lenge fryktet at Tordenklanen ikke har nok krigere og lærlinger, og etter å ha sett Rødpus slåss, nølte hun nesten ikke med å gjøre Rødpus til lærling. Men det er ikke bare av den grunnen hun slipper Rødpus inn. Det har kommet en profeti fra Stjerneklanen (forfedrene til kattene. De er som guder), og den får du vite i boka.

Når Rødpus blir lærling, får han det nye navnet Ildpote. Han er stolt av å være med i klanen, men kommer han til å savne det bedagelige kosepus- livet sitt? (Kosepus er det klankattene kaler huskatter). Er Tigerklo, den strenge krigeren, farlig? Hvem er egentlig Flatfjes? Og kommer Ildpote til å greie å redde klanen sin fra Skyggeklanens forferdelige leder, Knekkstjerne?

Les denne kjempespennende boka, og finn det ut!

Denne boka er en av de mest spennende bøkene jeg har lest i år. Den hadde mange spennende deler, og jeg gleder meg til å lese de neste bøkene i serien!

Bøkene passer for alle lesere, fra 8 år og oppover. Den har en gripende handling, og jeg nøt hvert sekund! Etter å ha lest denne boka, har jeg fått et helt annet syn på katter!

 

#bok #bøker #bokomtale #bokanmeldelse  #fantasy #spenning #lese #ungdomsbøker #ungdomsbok    #books #godbok #leselyst #bokbolgg #guidebok #katter #cat #bokserie #spenning #tilbaketilvillmarken  #book #juritzen #juritzenjr #kattekrigerne   #hemmeligheter 

2 kommentarer
  1. Hei! Denne anmeldelsen er kjempe bra! Jeg har prøvd å finne ut hva som egentlig skjer i denne boka, men ingen nettsider vil si noe bedre. Takk for en kjempe bra forklaring!

   -Eirik

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg