Bokomtale – Frøyas Vrede

Tittel: Frøyas Vrede – Runenes hemmelighet

Forfatter: L.T. Lindberg

Antall sider: 246

Utgitt: 2020

Forlag: Forlaget Gullhår

Sjanger: Fantasy

ISBN: 9788269222425

Omslagsdesign: Emily’s World of Design

Mitt terningkast: 6

 

Denne boka ble sendt til meg som et lese-og-anmeldelseseksemplar fra forlaget Gullhår

 

Da Magnes far døde, tok sorgen knekken på moren, og Magne mistet på en måte to foreldre. Idet Magne arver et mystisk armbånd, skjer det mest utrolige. Det hele starter med urolige drømmer om gudinner og norrøn mytologi. Magne forstår at noe er veldig galt, og snart blir han dradd inn i galskapen. Guder og gudinner han trodde tilhørte overtro viser seg for ham, og før han vet ordet av det befinner han seg i fortiden. I vikingtiden.

I vikingherregården han havner opp hos blir han sett på som en halvgud, men Magne ønsker ikke å tro på det. Allikevel merker han at det er noe mystisk med seg selv, som han aldri før har lagt merke til. Han kan forstå språk han aldri har hørt før, det lyner fra himmelen når han nekter at han er sønn av guden Tor, og gudinnen Frøya er på jakt etter ham. Magne får hjelp av to nye venner, men finner snart ut at han er i en mye farligere situasjon enn han først trodde. Hva skjer om man dør tusen år før man blir født? Og hvorfor ønsker gudene å få tak i Magne?

 

«Frøyas vrede» er en veldig spennende fantasybok om norrøne guder og mytologi. Boka tar oss med til en tid full av overtro og en kamp om å overleve, og vi får lese en actionfylt historie med elementer av kjærlighet, magi og vennskap. Denne boka passer for alle som liker fantasy og norrøn mytologi, spesielt i aldersgruppen 11-17 år.

God lesing!

 

Hvis du likte denne boka vil du like:

Vindeltorn

Hulder

Kattekrigerne

Begynnelsens bøker

Tidsrosen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg