Bokomtale – The Urban Legend, Sesong 1

Tittel: The Urban Legend

Manus: Josef Tzegai Yohannes

Illustrasjoner: NewTasty, Sara Machajewsky

Navn på serie: The Urban Legend

Sesong nr: 1

Antall bøker/sesonger (til nå): 2

Utgitt: 2014

Forlag: Gyldendal

Sjanger: spenning / tegneserie/ superhelt

ISBN: 9788205473645

Mitt terningkast: 5

 

Denne boka ble sendt til meg som et lese-og-anmeldelseseksemplar fra forlaget Gyldendal.

The Urban Legend handler om 29 år gamle Malcolm Tzegai Madiba. Han jobber som lærer, men han har en hemmelighet. Han er nemlig byens helt, The Urban Legend.

Capitol City, byen til Malcolm, har økonomiske problemer og kriminaliteten øker kraftig. Aldri før har det vært så mange mordsaker som det har vært den siste tiden.

De største sakene blir utført av Djevelens Advokat og hans nevø Young Evil. De jobber med dealing, og dreper alt og alle som kommer i deres vei.

En dag kommer en ny skikkelse ut fra skyggene, og slår ned Young Evil og guttene hans. Det er The Urban Legend. En mørk, maskert mann i gul trikot som kjemper mot urettferdighet og rasisme.

Dette liker ikke Djevelens Advokat, og i den neste tiden blir det flere og flere drap i byen. Nesten alle er på mørke menn, men ingen har funnet den ekte The Urban Legend enda.

Vil Malcolm greie å nedkjempe Djevelens Advokat og gjengen hans?

En hastetelefon sender The Urban Legend til Kina, og der må han hamle opp med noen forferdelige mennesker. Vil han overleve disse forferdelighetene? Hva har skjedd i Capitol City mens Malcolm var i Kina?

Les boka og finn svaret!

 

Denne boka var kjempespennende, og passer for gutter og jenter i 12-15/16 år (selvfølgelig folk i andre aldere også). Boka er skrevet som en tegneserie, og er fylt med action fra start til slutt.

Foran og bak i boka kan du lese om forfatteren og hvordan han fant opp The Urban Legend. Dette er en kjempebra bok, og handler om en av de eneste mørke superheltene, i tillegg til at forfatteren er norsk (det er få ”norske” superhelter).

Dette er en bok du kan glede deg til å lese!

God lesing!

PSST! Forfatteren bak The Urban Legend, Josef Yohannes, kommer på forfatterbesøk på bliblioteket i Grimstad under Barnebokfestivalen! Dette må du få med deg!

Der får jeg møte ham, og mest sannsynlig intervjue ham på scenen. Håper så mange som mulig vil komme! Jeg kommer med mer info senere, men hvis du er veldig nysgjerrig, kan du lese litt om det på denne linken: http://noravinjor.blogg.no/1517588459_barnebokfestivalen_i_grimstad.html

Jeg gleder meg veldig til dette, og jeg håper du vil komme å se på! Festivalen er 20. april.

#bok #bøker #bokomtale #bokanmeldelse  #fantasy #spenning #lese #ungdomsbøker #ungdomsbok  #hemmeligheter #book #books #godbok #leselyst #bokbolgg #mystikk #gyldendal #tegneserie #superhelt #theurbanlegend #superhero #josefyohannes #action #barnebokfestivalen

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg