Kom i julestemning med årets julehefter!

Hei alle sammen! I år har det virkelig kommet mange flotte julehefter man kan kose seg med i adventstiden, så jeg tenkte å presentere noen av dem til dere! Under kan dere lese om de forskjellige heftene, og det er hefter for voksne og barn.

(Alle heftene er fra 2019. Alle heftene ble sendt til meg fra forlagene som leseeksemplarer)

 

Snøfall- Bolletrøbbel

Forfatter: Synne Teksum

Illustratør: Julie Pihlmann

Antall sider: 36

Forlag: Egmont

ISBN: 9788242964830

Format: Tegneserie

 

I årets julehefte fra nydelige Snøfall blir vi tatt med på et eventyr. I byen har alle det bra mens de leker og spiser boller. Men idet julenissen må dra av sted for en dag, får den sure Winter i oppdrag å passe på. Det blir forvekslinger med bolleoppskrifter, masse magi og julekos i dette flotte juleheftet. Dette er en flott historie barn kan kose seg med i advent!

Barnas juleroser

Forfatter: Herborg Kråkevik (redaktør)

Antall sider: 64

Forlag: Egmont og Samlaget

ISBN: 9788242964656

Format: Tekstsamlinger

 

Kom i julestemning med «Barnas juleroser», et hefte med nydelige historier, tegneserier, illustrasjoner og dikt! Dette er et julehefte barn og foreldre virkelig kan kose seg med i adventstiden! Historiene er skrevet av flere ulike forfattere for barn og unge, og illustrert av mange fantastiske illustratører som har gikk dette heftet lys og farger! Dette er et hefte du kan kose deg med!

Stomperud på eventyr

Forfatter: Terje Nordberg

Illustratør: Magne Taraldsen

Antall sider: 112

Forlag: Egmont

ISBN: 9788242964847

Format: Tegneserie

 

Stomperud er tilbake med julehistorier der nr. 91 Stomperud tar oss med tilbake i tid, og får møte hans forfedre. Vi får lese tre humoristiske historier fra den amerikanske borgerkrigen, da kong Karl XII angrep Norge og første verdenskrig. Alle med ulike vrier som gjør at dette heftet er morsomt, spennende og unikt. I tillegg til humoristiske historier har redaksjonen lagt inn historiske fakta etter hver tegneserie. Dette var virkelige et flott hefte!

Detektivbyrå nr. 2, Jakten på snøkrystallene

Forfatter: Jørn Lier Horst

Illustratør: Hans Jørgen Sandnes

Antall sider: 44

Forlag: Canoa forlag og Egmont

ISBN: 9788242964816

Format: Illustrert julehefte

 

Alt virker som en vanlig dag for detektivene Tiril og Oliver, men med sine detektivøyne ser de at noe er galt. Noen har stjålet de dyre snøkrystallene fra glassmagasinet! Detektivene vil ha med deg på jakten på tyven. Underveis vil dere møte på gåter og oppgaver. Klarer du å løse mysteriet?

Dette er et kjempeflott hefte for barn med oppgaver, en spennende historie og nydelige tegninger. Absolutt et fint hefte til adventstiden!

Juleroser

Forfatter: Herborg Kråkevik (redaktør)

Antall sider: 88

Forlag: Egmont og Samlaget

ISBN: 9788242964649

Format: Tekstsamling

 

For femte år på rad har Juleroser blitt utgitt med Herborg Kråkevik som redaktør. I år kan du lese flotte historier, tekster og dikt som vil få deg i julestemning på null tid. Heftet har mange flotte tekster, og nydelige illustrasjoner. Kos deg med julestemning, kunst og kos i jula!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg