Bokomtale – Spøkelsesvenn 1, Det første møtet

Tittel: Det første møtet

Forfatter: Michelle Tolo

Illustrert av: Michelle Tolo

Antall sider: 106

Navn på serie: Spøkelsesvenn

Bok nr: 1

Utgitt (Norge): 2020

Forlag: Aschehoug forlag

Sjanger: Fantasy, tegneserie

ISBN: 9788203266270

Omslagsdesign: Michelle Tolo

Mitt terningkast: 6

 

Denne boka ble sendt til meg som et lese-og-anmeldelseseksemplar fra forlaget Aschehoug.

 

Magnus og moren har flyttet til byen Vandredal, en gammel og forfallen by. Moren har fått seg jobb der, men Magnus liker seg ikke i denne nye byen. Han savner vennene sine, faren sin og katten sin. Magnus begynner å henge med feil folk, og det går utover skolearbeidet og forholdet med moren. Ingen ser ut til å forstå hvor vanskelig han har det. Ikke før han møter Saga.

Saga er et spøkelse, som har sittet fast i en gjenstand i denne verdenen i åtti år. Allikevel ser hun ut som om hun er like gammel som Magnus. Magnus og Saga blir raskt venner, og deres vennskap og samarbeid gjør dagene bedre for dem begge en stund. Men det er vanskelig å være venn med en person ingen andre kan se. I tillegg er det noe mystisk som foregår i Vandredal, og Saga kan være i stor fare.

 

«Spøkelsesvenn – Det første møtet» er en helt fantastisk fin tegneseriebok! Boka handler om vennskap og mystiske skapninger, og er en magisk leseropplevelse. Det er en tegneseriebok, og illustrasjonene er fargerike og helt nydelige. Bokas handling er også super. Den inneholder en spennende historie, masse magi og viktige temaer som ekte venner, skilsmisse, tap av liv, og forventninger. Jeg gleder meg til å lese neste bok!

Denne boka passer for barn og unge i alle aldere. Boka er lett å lese fordi det er en tegneserie, og hver side har illustrasjoner og lite tekst. Den passer spesielt godt for dere som liker bøker med magi, spenning, vennskap og eventyr.

God lesing!

Hvis du likte denne boka vil du like:

Opp-ned sagaen

Nikoline

Spilledåsen

Bjørnar

Anjas enhjørning

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg