Bokomtale – Skyggejegerne 6, Den Himmelske Ilds By

Tittel: Den Himmelske Ilds By

Forfatter: Cassandra Clare

Antall sider: 671

Navn på serie: Skyggejegerne

Bok nr: 6

Antall bøker: 6 (+ 3 i forløperserie)

Utgitt (Norge): 2016

Forlag: Vigmostad og Bjørke

Originalens tittel: The Mortal Instruments- City Of Heavenly Fire

Sjanger: Fantasy

ISBN: 9788251685399

Oversatt av: Bente Rannveig Hansen

Omslagsdesign: Cliff Nielsen

Mitt terningkast: 6

Denne boka ble sendt til meg som et lese-og-anmeldelseseksemplar fra forlaget Vigmostad og Bjørke.

«Den Himmelske Ilds By» er den kjempespennende, triste og fantastiske siste boka i den utrolige Skyggejegerne serien. Skyggejegerne er en serie som jeg elsker, og som jeg anbefaler til alle som liker gode/fantastiske bøker! At dette er den siste boka i serien er til å gråte av, og jeg skulle gitt alt for å følge Clary og vennene videre.

Sebastian og hans formørkede skyggejegere har angrepet nesten hvert eneste institutt i hele verden, bl.a. Emma Carstair sitt hjem i Los Angeles. Både hennes og bestevennen Julians familie er borte, og de sørger veldig. Emma vil gjerne være med å kjempe, men alle sier at hun er for liten. Dette hindrer ikke 12-åringen i å hjelpe til.

Clary og de andre skyggejegerne i New York ser med frykt på disse angrepene. Clary vet at Sebastian kommer til å angripe så snart som mulig i New York, siden han er ute etter Clary og Jace. Enklaven kaller alle skyggejegere til Alicante, hvor de skal være trygge. Men er det trygt der? Hindres Sebastian og de formørkede av vergene rundt byen? Hva skjer utenfor Idris når Skyggejegerne ikke kan beskytte verden fra demonene?

Alt er kaos i verden, og de formørkede fortsetter å angripe. Maia, Simon og Jordan er igjen i New York mens vennene dro til Alicante. Simon blir tatt av vampyrenes forferdelige leder, Maureen, og ingen andre enn vampyrene vet hvor han er. Maia og Jordan setter ut for å lete etter vennen, og da blir vitne til at Praetor Lupus blir angrepet.

Sebastian ser ut til å ha overtaket på skyggejegerne, og han blir bare sterkere og sterkere. De formørkede er omtrent uslåelige og det er lenge siden så mange skyggejegere har dødd. Vil skyggejegerne vinne «den mørke krigen»? Er det noe Clary og vennene kan gjøre for å hjelpe til? Vil Jace greie å kontrollere den himmelske ilden som fortsatt renner i årene hans etter slaget mot Sebastian? Vil boka slutte like godt som man forventer?

Les denne UTROLIG spennende boka, og finn svaret!

#bok #bøker #bokomtale #bokanmeldelse  #fantasy #spenning #lese #ungdomsbøker #ungdomsbok  #hemmeligheter #book #books #godbok #leselyst #bokbolgg #magi #fantasy #fantasi #magic #mystikk #kjærlighet #Skyggejegerne #demoner #vampyrer #varulver #alver #drama #anbefales #vigmostadogbjørke #schibsted #clarissaclare #denhimmelskeildsby #heksemestere #lilith #engler #themortalinstruments #mortalinstruments #sistebok

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg