Bokomtale – Skyggejegerne 4, De falne englers by

Tittel: De falne englers by

Forfatter: Cassandra Clare

Navn på serie: Skyggejegerne

Bok nr: 4

Antall bøker (til nå): 6+ 2 i parallellserie

Antall sider: 408

Utgitt (Norge): 2014

Forlag: Vigmostad og Bjørke

Originalens tittel: The Mortal Instruments ? City of fallen angles

Sjanger: Fantasy

ISBN: 9788251684644

Oversatt av: Bente Rannveig Hansen

Mitt terningkast: 6

 

Denne boka ble sendt til meg som et lese-og-anmeldelseseksemplar fra forlaget Vigmostad og Bjørke.

 

Skyggejegerne er en bestselgende fantasyserie som også er filmatisert.

Endelig kan Clary vise følelsene sine for Jace. Siden de fant ut at de ikke er søsken likevel, har alt blitt mye enklere. Eller? Jace begynner nemlig å trekke seg unna Clary, og ingen forstår hvorfor.

Ingenting går som planlagt med Simon. Han dater begge jentene han liker, og er redd for hva de vil si hvis de finner det ut. Simon bærer fortsatt Kains merke, som Clary tegnet på ham. Kains merke gjør at de som prøver å skade han, blir skadet med samme mynt sju ganger, og dør. Clary tegnet dette merket siden det er så mange som vil skade Simon nå som alle vet at han er dagvandrer. Simon får et tilbud av en mystisk kvinne om å slutte seg til en vampyrklan, men han nøler med å svare. Hvem er egentlig denne damen?

Det går fint for Alec nå. Nå som han endelig kan være sammen med Magnus, smiler verden til ham. Helt til det går opp for ham hvor mange kjærester Magnus har hatt før ham?

Hvem er egentlig Camille? Hvorfor vil ikke Jace være med Clary lenger? Ingenting går som det burde for skyggejegerne. Hva er det de har rotet seg opp i?

 

Jeg elsker bøkene i Skyggejegerneserien! Denne boka er ikke et unntak! Jeg elsker alle de actionfylte scenene, romantikken, og rett og slett hele boka! Dette er en bok du ikke vil gå glipp av. Bøkene passer for ungdom fra 13 år og oppover.

#bok #bøker #bokomtale #bokanmeldelse  #fantasy #spenning #lese #ungdomsbøker #ungdomsbok  #hemmeligheter #book #books #godbok #leselyst #bokbolgg #magi #fantasy #fantasi #magic #mystikk #kjærlighet #Skyggejegerne #demoner #vampyrer #varulver #alver #drama #anbefales #vigmostadogbjørke #schibsted #clarissaclare #defalneenglersby

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg