Bokomtale – Skyggejegerne 3, Glassbyen

Tittel: Glassbyen

Forfatter: Cassandra Clare

Navn på serie: Skyggejegerne

Bok nr: 3

Antall bøker: 6 + 2 i parallellserie

Antall sider: 509

Utgitt (Norge): 2013

Forlag: Vigmostad & Bjørke

Originalens tittel: The Mortal Instruments: City of Glass

Sjanger: Fantasy

ISBN: 9788251658829

Oversatt av: Bente Rannveig Hansen

Mitt terningkast: 6

 

Denne boka ble sendt til meg som et lese-og-anmeldelseseksemplar fra forlaget Vigmostad og Bjørke.

 

Clary gleder seg til å dra til Idris (som er hjembyen til alle Skyggejegere) selv om hun vet at dette ikke skal bli en ferietur. Hun skal dra for å redde moren, som ligger bevisstløs på sykehuset. Clary er ivrig etter å dra selv om Jace er helt imot at hun skal bli med. Jace er sikker på at Valentine kommer til å angripe i Idris når som helst. Valentine har snart alle av Dødens Instrumenter, og når han får tak i Dødens speil, vil han utslette alle Skyggejegerne som er imot ham. Og alle underjordiske. Ikke nok med dette, så er han faren til Clary og Jace.

Jace forsinker Clary slik at hun ikke kan bli med på turen, men når de skal dra blir de angrepet av demoner! Simon, som nå er vampyr, blir med et uhell tatt med inn til Idris, selv om det er ulovlig med underjordiske inn til byen, Alicante.

Vil Clary og Jace kunne beherske følelsene sine for hverandre? Hva vil skje med Simon når han kommer inn til Alicante? Blir han tatt til fange, eller enda verre, drept? Hvor kan man finne Dødens Speil, og vet Valentine dette? Kommer Valentine til å kunne påkalle Raziel, den mektigste engelen? Kommer de til å finne Ragnor Fell, som er den eneste som vet hvordan man kan redde moren til Clary? Og aller viktigst: kommer enklaven til å slå seg sammen med de underjordiske i kampen mot Valentine?

 

Dette var en kjempespennende bok! Jeg elsket den! Den er satt sammen av fantasy, kjærlighet og spennening, akkurat som jeg liker det!😊 Den har grøssende, søte, morsomme og spennende scener, som griper leseren fra første side!

Dette er en bok jeg vil anbefale til alle som liker fantasy!

#bok #bøker #bokomtale #bokanmeldelse  #fantasy #spenning #lese #ungdomsbøker #ungdomsbok  #hemmeligheter #book #books #godbok #leselyst #bokbolgg #magi #fantasy #fantasi #magic #mystikk #kjærlighet #Skyggejegerne #demoner #vampyrer #varulver #alver #drama #anbefales #vigmostadogbjørke #schibsted #clarissaclare #glassbyen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg