Bokomtale – Skyggejegerne 2, Den Tause byen

Tittel: Den Tause Byen

Forfatter: Cassandra Clare

Navn på serie: Skyggejegerne

Bok nr: 2

Antall bøker (til nå): 6 (pluss to i parallell serie)

Antall sider: 410

Utgitt (Norge): 2015

Forlag: Vigmostad og Bjørke

Originalens tittel: City of ashes

Sjanger: Fantasy

ISBN: 9788251658812

Mitt terningkast: 6

Denne boka ble sendt til meg som et lese-og-anmeldelseseksemplar fra forlaget Vigmostad og Bjørke.

Den Tause Byen er den spennende fortsettelsen til Demonenes by. Clary må venne seg til tanken på at Jace er broren hennes, og at moren ligger bevistløs på sykehuset, uten å vite om hun kommer til å overleve eller ikke. Samtidig pønsker faren deres, den fryktede Valentine, ut en ond plan for å utslette Enklaven, og siden han har Dødens Beger blir han nesten uslåelig! Men er Begeret godt nok for ham? Clary, Jace, Alec, Isabelle og Simon vil stoppe ham mens de har sjansen. Men hvordan kan de gjøre det når de ikke vet hvor han er, og hva han pønsker på?

Samtidig blir Jace sett på som en løgner, og en av Valentine sine spioner, i hvert fall for den strenge og hjerteløse Inkvisitoren, Imogen! Hun setter Jace i fengsel i den Tause byen, hvor alt er mørkt og virker veldig skummelt, selv for fryktløse Jace!

Som om ikke dette er nok, så blir Simon om til en underjordisk skapning. Det skaper problemer for Clary, men det er ikke noe de kan gjøre noe med det. Det viktigste er at de kan få overbevist Inkvisitoren og Maryse (moren til Alec og Isabelle) om at Jace er uskyldig, og nedkjempe Valentine en gang for alle.

Kommer de fem vennene å beseire Valentine, og er det sant at Jace er på hans lag? Må Clary bli kvitt følelsene sine for Jace? Hva er sannheten bak alt sammen? Og hva er Valentine sin plan? Les boka, og finn det ut!

I denne boka møter skyggejegere, varulver, vampyrer, alver, heksemestere og demoner.

Denne boka var så spennende at den gikk ikke an å legge fra seg, og i hvert fall ikke før siste side var lest! Boka er en blanding mellom fantasy og kjærlighet, og liv og død. Den har mange spennende, romantiske og triste scener, og blir lett din yndlingsbok!

#bok #bøker #bokomtale #bokanmeldelse  #fantasy #spenning #lese #ungdomsbøker #ungdomsbok  #hemmeligheter #book #books #godbok #leselyst #bokbolgg #magi #fantasy #fantasi #magic #mystikk #kjærlighet #Skyggejegerne #demoner #vampyrer #varulver #alver #drama #anbefales #vigmostadogbjørke #schibsted #clarissaclare #dentausebyen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg