Bokomtale – Skyggejegerne, Demonenes by

Tittel: Demonenes by

Forfatter: Clarissa Clare

Navn på serie: Skyggejegerne

Bok nr: 1

Antall bøker: 6

Antall sider: 461

Utgitt (Norge): 2011

Forlag: Vigmostad og Bjørke/ Schibsted

Originaltittel: City of bones

ISBN: 9788251658805

Mitt terningkast: 6

Denne boka ble sendt til meg som et lese-og-anmeldelseseksemplar fra forlaget Vigmostad og Bjørke.

Demonenes by er den første boken i spenningsserien Skyggejegerne. Boka handler om Clary, som er ei helt normal jente fra Brooklyn. En dag blir Clary vitne til et drap på et diskotek. Men når hun skal melde i fra til politiet er offeret borte, og hun er av en eller annen grunn den eneste som kan se morderne! Er hun blitt gal?

Noen dager senere ser Clary en av guttene som drepte denne personen. Han er en skyggejeger. Skyggejegerne sin jobb er å drepe demoner som plager menneskene. Denne gutten hun møter har navnet Jace. Jace tar Clary med til Instituttet, hvor skyggejegerne i New York holder til. Der bor Jace, guttemagneten Isabelle og Alec. På Instituttet bor også veilederne til disse ungdommene, Hodge. På Instituttet prøver de å finne ut hvordan en mundane (menneske) kan se dem!

Når Clary ringer hjem til moren, har det skjedd noe forferdelig, og moren er borte. Clary får hjelp på Instituttet til å finne ut hva som har skjedd, og finner ut hvem hun egentlig er… Samtidig som alt dette skjer, er det mye drama på gang. Får Clary ekte følelser for Jace? Kan man stole på alle? Hvem er Valentine, og hvorfor er han så farlig? Og hva skjedde med moren til Clary? Får å finne det ut må du lese boka! (Og det anbefaler jeg på det sterkeste!)

 

Jeg likte denne boka kjempegodt! Den var bokstaveligtalt umulig å legge fra seg! Den var spennende, romantisk, skummel, dramatisk, og hadde alltid overraskende hendelser! Dette er en bok du ikke vil gå glipp av!

 

#bok #bøker #bokomtale #bokanmeldelse  #fantasy #spenning #lese #ungdomsbøker #ungdomsbok  #hemmeligheter #book #books #godbok #leselyst #bokbolgg #magi #fantasy #fantasi #magic #mystikk #kjærlighet #Skyggejegerne #demoner #vampyrer #varulver #alver #drama #anbefales #vigmostadogbjørke #schibsted #clarissaclare #demonenesby

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg