Bokomtale – Tusen etasjer høy


 

Tittel: Tusen etasjer høy

Forfatter: Katharine McGee

Antall sider: 413

Utgitt: 2017 (15. april)

Forlag: Aschehoug

ISBN: 9788203262401

Mitt terningkast: 5

Denne boka ble sendt til meg som et lese-og-anmeldelseseksemplar fra forlaget Aschehoug og «Unge bokelskere». Jeg fikk den før den ble utgitt.

 

Tusen etasjer høy er en spennende drama- bok, som har en handling som skjer i New York i 2118.

Boka handler om 5 personer som bor i det samme tårnet, men som lever hvert sitt liv. Alle personene har noe med hverandre å gjøre, på en eller annen måte.

Leda

Leda bor i en av toppetasjene, og har, som de andre i toppetasjene, mye penger og tilgang til alt hun vil ha. Men hun bærer på en stor hemmelighet. Eller faktisk to.Leda er forelsket i en gutt, men hvordan vil det gå, siden det er broren til hennes beste venninne?

Eris

Eris er også en av de rikeste i bygget. Faren er plastikkirurg, og Eris har alt hun trenger. Men når et enormt svik i familien blir avslørt, splittes familien, og livet til Eris blir ødelagt. Hvordan skal en toppetasje- jente overleve i en av bunnetasjene, med begrenset tilgang penger?

Watt

Watt er et teknisk geni, som vet alt om alle. Han er mester i å hacke, og kan få tilgang til alles private informasjon. Det eneste problemet hans er at han bor i en av bunnetasjene, og har mangel på penger. Derfor går han inn på en mistenkelig nettside for å spørre om hacking- jobb hos noen. Han får i oppdrag å spionere på en gutt i toppetasjen. Han blander seg derfor inn i et stort drama ?

Rylin

Rylin lever et hardt liv, i 32 etasje. Moren er død, og faren rømte da de var små. Nå må Rylin passe på lillesøstera si, Chrissa, og betale husleia og banken helt selv. Rylin begynner å jobbe som vaskedame i en av toppetasjene, og alt forandrer seg. Går det an for en bunnetasje- jente å bli sammen med en toppetasje- gutt?

Avery

Avery bor i toppetasjen, tusende etasje, og har alt hun trenger, og ikke trenger. Hun er en genetisk designet skjønnhet, som er den peneste jenta i hele verden. Alle jenter vil være henne, og alle guttene vil ha henne. Hun har sjans på alle guttene i verden, bortsett fra en ?

 

Dette er en spennende drama- bok, full av overraskelser, hemmeligheter og løgner. Jeg likte denne boka veldig godt, på grunn av alt dramaet, og alle forelskelsene. Jeg er veldig glad i kjærlighets romaner, og denne var kjempebra! Det eneste som var minus var at den hadde veldig mange vanskelige ord, og det var ikke alltid like lett å forestille seg de elektroniske tingene som blir funnet opp i fremtiden. Bortsett fra det var det en super bok, og den var bra skildret.  

 

#drama #bokomtale #lesereksemplar #bok #book #boka #godbok #bøker #tusenetasjerhøy #aschehoug #påskebok #skyskraper #fremtiden

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg