hits

Bokomtale - Isla og den store kjærligheten

Tittel: Isla og den store kjærligheten

Forfatter: Stephanie Perkins

Bok nr: 3

Antall bøker: 3

Antall sider: 325

Utgitt (Norge): 2016

Forlag: Aschehoug

Originalens tittel: Isla and the Happily Ever After

Sjanger: Kjærliget

ISBN: 9788203259173

Oversatt av: Ina V. Steinman

Mitt terningkast: 6

Denne boka ble sendt til meg som et lese-og-anmeldelseseksemplar fra forlaget Aschehoug

Isla er forelsket i Josh. Det har hun vært i tre hele år, og han har fortsatt ikke lagt merke til henne. Bortsett fra slike kleine øyeblikk, hvor han har sett rart på henne og gått. Men nå har hun sjansen. Han har nettopp slått opp med kjæresten Rashmi, som ble uteksaminert året før sammen med alle vennene hans. Når de begynner på skolen i Paris igjen, skal hun ta sjansen. Men, det fungerer ikke så bra. Han holder seg inne på rommet sitt hele tiden, skulker timene, og kommer aldri ut til middag.

Hvordan skal hun greie å snakke med han når han aldri er der?

Så plutselig skjer det ting. De småprater når de møter hverandre, sitter sammen i fag og det ender med en date. Isla er i syvende himmel. Hvem hadde trodd at dette kunne skje med ei helt alminnelig jente fra Manhattan?

Men er det ekte kjærlighet de føler for hverandre? Bryr Josh seg like mye om henne som Isla bryr seg om han?

Les denne boka, og få en skikkelig underholdende kjærlighetshistorie.

Boka virker så ekte, og inneholder mange følelser jeg selv har følt på. Dette er en bok jeg vil anbefale til alle jenter fra 12 år!

Jeg liker alle de søte og sjarmerende delene, og at det er så mange ting som er likt som i de andre bøkene i denne frittstående serien! De går på den samme skolen som i "Anna og det franske kysset", og du møter og hører om folk du garantert vil kjenne igjen dersom du har lest de andre bøkene

God høstferie!

#bok #bøker #book       #søt #sjarmerende #kjærlighet   #aschehuog #paris #stephanieperkins #kyss   #leser #bokomtale #bokanmeldelse #godbok #ungdomsbøker #drøm #ungdomsbok #lese   #paris #islaogdenstorekjærligheten #isla  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar