hits

Bokomtale - Kattekrigerne, Skogens hemmeligheter

Tittel: Skogens Hemmeligheter

Forfatter: Erin Hunter

Navn på serie: Kattekrigerne

Bok nr: 3

Serie: 1

Antall bøker serie 1: 6

Antall bøker totalt: 29 pluss 3 guidebøker

Antall sider: 299

Utgitt (Norge): 2014

Forlag: Juritzen jr.

Originalens tittel: Forest of secrets

Sjanger: Spenning

ISBN: 9788293304357

Oversatt av: Kristina Quintano

Mitt terningkast: 6

 

Denne boka ble sendt til meg som et lese-og-anmeldelseseksemplar fra forlaget Juritzen jr.

 

Ildhjerte har problemer. Bestekompisen Gråstripe er fortsatt sammen med Sølvbekk, fra Elveklanen, og den skumle og strenge nestlederen til Tordenklanen, Tigerklo, aner mistanke.

Ildhjerte har prøvd alt han kan å fortelle Blåstjerne, lederen til klanen, om at Tigerklo drepte Rødhale. Hun nekter å tro ham, fordi Tigerklo er en stolt og lojal kriger, som aldri ville ha drept noen i sin egen klan! Men har hun rett?

Etter at Ildhjerte tok kosekatt-nevøen sin, Snøball, inn til klanen, har han laget mye trøbbel, og det har selvfølgelig Ildhjerte fått en god del av skylden for. Ildhjerte håper inderlig at han blir en lærling snart, slik at han kan lære seg å følge Krigerkodeksen.

Kullpote, Ildhjertes forrige lærling, har blitt lærlingen til Flatfjes. Flatfjes er medisinkatten til klanen, og Kullpote syntes det er veldig fint at hun kunne bli lærlingen hennes, i hvert fall siden hun aldri kan bli kriger!

Kommer Ildhjerte til å få overtalt Gråstripe til å holde seg unna Sølvbekk, enda så mye han elsker henne? Kommer han til å få overbevist Blåstjerne om at Tigerklo er farlig? Kommer Skyggeklanen til å være like fiendtlige mot Tordenklanen som før? Og aller viktigst: kommer Blåstjerne til å overleve med bare ett liv igjen?

 

Jeg likte denne boken kjempegodt. Hele serien om kattekrigerne er kjempespennende. De er spennende fra start til slutt, og går ikke an å legge fra seg!

God lesing

#bok #bøker #bokomtale #bokanmeldelse  #fantasy #spenning #lese #ungdomsbøker #ungdomsbok    #books #godbok #leselyst #bokbolgg   #cat #bokserie #spenning   #book #juritzen #juritzenjr #kattekrigerne   #hemmeligheter #serie1 #katter #skogenshemmeligheter #bok3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar