hits

Bokomtale - Lola og gutten i nabohuset

Tittel: Lola og gutten i nabohuset

Forfatter: Stephanie Perkins

Bok nr: 2

Antall bøker: 3

Antall sider: 317

Utgitt (Norge): 2016

Forlag: Aschehoug

Originalens tittel: Lola and the boy next door

Sjanger: Kjærlighet

ISBN: 9788203259166

Mitt terningkast: 6

Denne boka ble sendt til meg som et lese-og-anmeldelseseksemplar fra forlaget Aschehoug.

 

«Lola og gutten i nabohuset» er en kjempefin bok. Den handler om Lola (17år) som er en flink klesdesigner. Lola har en fargerik stil (noe jeg personlig liker ved henne). Hun har en kjekk kjæreste som heter Max, og en perfekt venninne som heter Lindsey. Lola har litt overbeskyttende (og homofile) foreldre, men det blåser hun i. En dag flytter det en ny familie inn i nabohuset, og verden raser sammen for Lola. Det er tvillingparet Calliope og den superkjekke Cricket. Gutten som for noen år siden knuste hjertet til Lola.

Lola holder seg sammen med kjæresten sin, og hun prøver å unngå Cricket, men siden de er naboer og i tillegg har vindu RETT mot hverandre, er det umulig? De møter hverandre, og Lola merker at hun har problemer med å motstå ham.

Hvis de begynner å møtes kan det bli problemer mellom Lola og Max.

Samtidig som alt dette har det skjedd flere problemer med Norah, den biologiske moren til Lola.

Kommer Lola til å måtte innrømme følelsene sine for Cricket? Hva kommer til å skje med Max? Er hun fortsatt forelsket i ham? Kommer Norah til å havne i mer trøbbel enn det hun allerede er i? Og aller viktigst: Kommer Lola til å ha Marie Antoinette kjolen hun holder på å lage, på skoleballet?

 

Jeg elsket denne boka. Den var fargerik, sjarmerende og søt, dramatisk, trist og morsom. Boka passer for ungdom fra 12 år og oppover. Hvis du har lest «Anna og det franske kysset» (den selvstendige første boka i denne serien), vil du GARANTERT finne flere likheter. (Og personer!)

God lesing!

#bok #bøker #book       #søt #sjarmerende #kjærlighet   #aschehuog #stephanieperkins #film #kyss   #leser #bokomtale #bokanmeldelse #godbok #ungdomsbøker #drøm #ungdomsbok #lese  #lolaogguttenonabohuset #lola #nabohuset 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar