hits

Bokomtale - Ønsketyvene


 

Tittel: Ønsketyvene

Forfatter: Tracy Trivas

Antall sider: 283

Utgitt: 2012

Forlag: Gresvik Forlag

ISBN: 9788293049043

Mitt terningkast: 4

 

Ønsketyvene handler om Griffin som er tolv år. En dag når hun går inn i butikken til naboen, møter hun en veldig gammel dame, som gir henne et skrin med gamle mynter. Griffin finner ut at denne gamle damen har stjålet disse myntene fra en ønskebrønn da hun var yngre! Dermed er den damen en ønsketyv! Og ønsketyver får ikke de gode ønskene sine oppfylt, bare de onde! Nå som Griffin har tatt i mot myntene, hviler forbannelsen over henne i stedet! Den eneste måten å bli kvitt den på, er å gi myntene til personene som hadde dem først!

Dette er en spennende bok, med magi og ønsker, og litt kjærlighet. Den har et spennende innhold, og viser hvor sterke ønsker er!

Jeg anbefaler denne boka for barn og unge, fra 9-12 år! Boka er ganske lettlest, og har ett ordtak på slutten av hvert kapittel! Jeg likte veldig godt at alt hadde en sammenheng i boka, og at det var mange spennende kapitler!

Ha en fin uke, men vær forsiktig med hva du ønsker!

#bok #bøker #bokomtale #bokanmeldelse  #fantasy #spenning #lese #ungdomsbøker #ungdomsbok #gresvikforlag #ønsker #tracytrivas #ønsketyvene #mystikk #hemmeligheter #book #books #godbok #leselyst #bokbolgg #magi #fantasy #fantasi #magic

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar